Vi på Svettskydd.se är glada över att du är intresserad av våra produkter och att du besökt vår hemsida www.svettskydd.se.

 

Personuppgiftslagen

Enligt personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få information om behandlingen av personuppgifter.

 

 

Kabissa AB  Org Nr 556776-9368 är ansvarig för de uppgifter som du lämnar till oss när du till exempel handlar något av oss.

 

Vad används dina uppgifter till?

När du lämnar personliga uppgifter om dig själv till Svettskydd.se så reserverar vi oss rätten att använda dem. Vi använder uppgifterna för att kunna ge dig en bättre service, så att du kan få e-postinformation om ämnen som intresserar dig. Uppgifterna används uteslutande för att skapa en dialog mellan dig och Svettskydd.se.

 

Du kan närsomhelst med en enkel knapptryckning avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Gå in på ett mail skickat av oss och tryck avregistrera.

 

 

Hur behandlas dina uppgifter?

Dina uppgifter behandlas i förtroende och med diskretion. Dina personliga uppgifter kommer uteslutande att användas för att skicka dig information som kan hänföras direkt till Svettskydd.se.

Vid begäran lämnar vi ut registerutdrag så den registrerade kan kontrollera vilken information som finns registrerad om honom eller henne. Vi rättar på begäran av den registrerade de uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Vid begäran raderar vi uppgifterna.

 

Sekretesspolicy på våra webbsidor

Information om besök på våra webbsidor loggas anonymt. Denna loggning innehåller ingen information som kan identifiera dig som person, utan används för att föra statistik som hjälper oss att göra vår webbplats funktionell och användarvänlig. För detta ändamål används cookies (informationskapslar), web beacons (webbfyrar eller elektroniska bilder) och skript från statistikverktyget Google Analytics.

 

Cookies används på de flesta webbplatser, och är små textfiler som lagras på din dator av webbläsaren (Internet Explorer, Firefox eller någon annan). Web beacons, eller elektroniska bilder, innebär i detta fall osynliga grafikelement som läses från Yahoos webbplats och används för att mäta trafiken på webbplatsen.

 

Upphovsrätt

Innehållet på denna webbsida är upphovsrättskyddat och tillhör Svettskydd.se.

Information på denna webbsida, inklusive text, bilder och ljud, får inte – om det inte uttryckligen medges – kopieras, reproduceras, ändras eller sparas på något sätt. Att ändra innehållet på dessa webbsidor är olagligt. Överträdelser beivras.

 

Informationen på dessa webbsidor kan innehålla tekniska fel eller typografiska felaktigheter. Informationen på webbsidan kan komma att ändras utan föregående varsel.